Contact

 

 

 De Ouwe Stee

De Ouwe Stee, U kunt ons vinden in het dorpje Ballum. Bij het kruispunt in de hoofdstraat bij de spar, rijd u de Nesserweg in. U kunt ook het bordje “huisarts” volgen.  Op het eind van deze straat vind u aan de rand van het dorp De Ouwe Stee. Gevestigd in een monumentale boerderij uit 1750.
Op de fiets kunt u ook oversteken vanaf het fietspad  naast de verbindingsweg naar Ballum. (daar waar ook een verwijsbordje naar “Nobel” staat)
Dan komt u op de Nesserweg en rijdt u zo naar het dorpje en naar De Ouwe Stee.
De Nesserweg was vroeger een belangrijke weg en voormalige ingang van Ballum. 

 

U kunt ons bereiken via info@deouwestee.nl of bellen/appen
06-11426365. 

Ageeth Kooiker

Diverse soorten

Munt en kruiden

Biologisch geteeld

Op ons eigen perceel telen we diverse soorten munt en kruiden.

Heerlijke kopje thee met verse munt.

De Marokkaanse munt is is een populaire muntsoort, maar er zijn nog zoveel meer soorten, die elk hun eigen smaak hebben.

De Ouwe Stee, 
een aanrader! 

Locatie 

De Ouwe Stee en Thee aan Zee

In het dorpje Ballum, over “de Hoge Diek” vindt u ons aan de rand van het dorp. Als u in het centrum van Op het kruispunt bij Spar Manje de Nesserweg in rijdt, ziet u een aan het eind van de Nesserweg een Monumentale boerderij. In dit prachtig pand is De Ouwe Stee gevestigd.

Ameland

Waddeneiland Ameland is een prachtig eiland, met vier dorpjes. 
De Ouwe stee is gevestigd in het dorpje Ballum. Een klein dorpje met prachtige oude huisjes, leuke winkels en restaurants. Ballum is hip, en een gemis als u er niet bent geweest.

Thee aan Zee

Thee aan zee is ons merk thee, waar u de heerlijkste theeën vindt. Rond de 70 soorten hebben we in huis. Wat dacht u van een Ice Tea, gemakkelijk zelf te maken en mee te nemen naar het strand. 

Vakantiehuis Chill op Ameland.nl

Chill op Ameland is een luxe vakantiehuis, die wij in 2018 hebben gebouwd. 
Met veel zorg ingericht.., kijk voor een impressie op   www.chillopameland.nl en boek uw vakantie.

 

Cadeaus

In De Ouwe Stee, vindt u leuke betaalbare cadeautjes om mee te nemen naar huis. Een leuke attentie voor degene die de plantjes water hebben gegeven of op de poezen hebben gepast. Kom gerust langs!